top of page

O nama

Škola osobnog potencijala rezultat je dugogodišnjeg rada dvojice osnivača (Belić - Deponte), te njihove osobne potrage za odgovorima na pitanja o smislu i kvaliteti života.

Nastala je kao sinteza raznih psihoterapijskih i alternativnih učenja, a koristi i neke releventne  činjenice iz kvantne fizike, biologije i neuroznanosti. Težnja osnivača je da polaznicima na što jasniji i jednostavniji način prenesu teorijska znanja, te potaknu primjenu istih u praksi kroz razne vježbe i primjere.

Ako vam se ponavljaju situacije koje ne želite, mislite da nešto ne možete ostvariti ili možete vrlo teško ostvariti - ovaj program će vam pomoći da nađete neka nova rješenja, veselije ostvarujete svoj potencijal i ono što ste oduvijek željeli.

 

Škola se temelji na osobnim iskustvima predavača, njihovoj edukaciji, nizu radionica i seminara, psihoterapijskih i duhovnih pravaca te dugogodišnjeg rada sa klijentima kroz individualne i grupne radionice. Oba osnivača su kroz svoje različite životne puteve došli do gotovo identičnih zaključaka i osnovnih principa djelovanja koji nam olakšavaju svakodnevne situacije i otvaraju nas prema unutarnjem miru, sreći i duhovnosti.

 

Upravo ti osnovni principi i uvidi, temelj su Škole osobnog potencijala.

Osnivači Škole osobnog potencijala

SANDRO WEB CROP FINAL FINAL 7.jpg
Sandro Belić

Magistar teologije

Gestalt terapeut, EAGP, ECP

U svojim 20-im  je neprekidno čitao i pisao poeziju, bavio se poetskim teatrom i bio suautor jednog dramskog teksta. Dvije godine je proveo u inozemstvu, ...

LIVIO WEB CROP 3 PROFIL FINAL FINAL 7B.j
Livio Deponte

Magistar novinarstva

Specijalist za digitalnu fotografiju i obradu

 

Zadnjih dvadesetak godina prošao i na vlastitoj koži iskusio različite psiho energetske tehnike kao što su: neuro-lingvističko programiranje, theta healing, ...

bottom of page