top of page

Kontakt

ŠKOLA OSOBNOG POTENCIJALA 
Vinogradska 3, 10000 Zagreb

 

Tel: 098/962 0140 (Sandro)
       091/511 5905   (Livio)

 

E-mail: osobnipotencijal@gmail.com

Hvala na prijavi !

Pošaljite nam upit

Zanima vas kako izgledaju naše radionice ili individualni termini ? Imate dodatna pitanja ? Jednostavno nam pošaljite poruku na gore navedeni e-mail ili nas nazovite. Odgovoriti ćemo na sva vaša pitanja i obavijestiti kada kreće vaša grupa ili individualni termin. Osim preko naše službene web stranice, pratiti nas možete i preko facebooka i instagrama (ikonice na stranici dolje desno).

Više možete saznati i na besplatnoj uvodnoj radionici Škole osobnog potencijala koju radimo svakih nekoliko mjeseci. Za one koji kreću individualno, prvi uvodni termin je također besplatan. Za slijedeću besplatnu uvodnu radionicu možete se prijaviti tako da na mail osobnipotencijal@gmail.com pošaljete poruku sa napomenom Prijava za slijedeću besplatnu uvodnu radionicu. Uvrstiti ćemo vas na popis za slijedeću grupu i obavijestiti o terminima. Više o grupama, radionicama, cijeni i ostalome možete saznati ovdje.


Napomena: Dok radimo s klijentima, nismo u mogućnosti prekidati terapiju i odgovarati na telefonske pozive. Ukoliko se zbog količine klijenata ne uspijemo javiti isti dan, pošaljite nam sms poruku ili e-mail. Odgovoriti ćemo na vaš poziv/poruku u najkraćem mogućemo roku.

Kako do nas

Naše prostorije nalaze se na adresi Vinogradska 3, na drugom katu, u neposrednoj blizini Ilice, Trga Francuske Republike i Parka Franje Tuđmana. Tramvajska stanica nalazi se u neposrednoj blizini na Ilici (tramvajske linije 11, 2 i 6), a parkirati se možete vrlo blizu na Trgu Francuske Republike (II parkirna zona)

 

Pozvonite na zvono: KORAK DALJE (Barolin-Belić)/OSOBNI POTENCIJAL.

Pratite nas i na:

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page