top of page

Individualno 

Iako je Škola osobnog potencijala inicijalno zamišljena tako da se radi u grupama zbog vježbi i po želji, međusobnog dijeljenja iskustava polaznika grupe - program Škole može se proći i individualno. Za individualni rad pod okriljem Škole mogu se upisati sve punoljetne osobe koje preferiraju rad jedan na jedan u smislu vlastitog rasta i razvoja. Princip ovog pristupa je iz iskrenog i svjesnog kontakta kreirati odnos između terapeuta i klijenta koji rezultira povjerenjem i zajedničkim putovanjem do završetka procesa. Ovdje terapeut nema “višu” poziciju u kojoj dijeli savjete, niti se postavlja iznad klijenta. Terapeut prati i vodi klijenta (ovisno o temi koju klijent donese), osluškuje i vidi klijenta u njegovoj punini, onakvog kakav on zaista jest. Bez kritike, bez predrasuda.

Terapeut klijentu može ponuditi kreativne tehnike i vježbe ili pak dijalošku podlogu kao način rada. Terapeut ne daje gotova rješenja, već zajedno sa klijentom otkriva otpore, ograničavajuća uvjerenja, traumatske događaje iz klijentove prošlosti i rješava ih kroz osvještavanje i odabir novog sretnijeg životnog mjesta. Individalan rad mjesto je putovanja prema istinskom “ja”, prema istinskom mjestu sreće.

 

Termin: jednom tjedno (ili po dogovoru) 

Cijena po satu: 50 eura

Cijena za blok sat (120 min): 70 eura

Plaćanje se vrši po svakom terminu ili mjesečno avansno.

Carefree Drive

Individualne termine možete proći na jedan od tri načina:

  • potpuno individualno prolaženje cijelog programa sa naglaskom na individualne situacije koje klijent želi razriješiti ili pogledati iz drugog aspekta 

  • jednostavno se javiti za uvodni razgovor pa odlučiti nakon razgora sa predavačem/voditeljem koja opcija bi bila najprikladnija za klijenta (moguće je dolaziti i na individualne termine po potrebi - u tom slučaju ritam dolazaka odabire klijent, kako bi radio na pojedinčnoj situaciji ili aspektu nekog odnosa koji ga trenutno brine i želi ga promijeniti)

  • po završetku Programa osobnog potencijala kroz individualne ili grupne radionice,  polaznici uvježbavaju primjenu naučenih principa u svojim svakodnevnim situacijama i odnosima, te dodatno podižu kvalitetu života

Pošalji nam e-mail, sms ili nas nazovi. Lako i jednostavno.

bottom of page