top of page

Sandro

SANDRO WEB CROP FINAL FINAL 7.jpg

Sandro Belić

 

Magistar teologije

Gestalt terapeut, EAGP, ECP

Suosnivač Škole osobnog potencijala. Certificirani  gestalt psihoterapeut (EAGT I ECP) i gestalt konzultant za organizacije.

U svojim 20-im  je neprekidno čitao i pisao poeziju, bavio se poetskim teatrom i bio suautor jednog dramskog teksta. Dvije godine je proveo u inozemstvu, radeći i putujući. Većinu vremena u inozemstvu proveo je u odabranoj osami i to ga je stimuliralo da počne postavljati pitanja o vlastitom mjestu u životu i svijetu.

Po povratku upisuje redoviti studij protestantske teologije. Nakon što je magistrirao upisuje edukaciju iz gestalt psihoterapije. Prestaje pisati, ne prestaje čitati, a počinje istraživati razne pravce koji vode k osvještavanju i vlastitoj autentičnosti.

Edukacija iz gestalt psihoterapije je otvorila mnoga vrata iza kojih su stajala (i danas stoje) pitanja o smislu, slobodi, odgovornosti i ljubavi. Ova pitanja odvela su ga dalje u istraživanje geštaltističkog pravca (i ostalih srodnih pravaca) psihoterapiji. Na tom tragu upisuje još jedan pravac  osobnog razvoja – kreće u edukaciju i istraživanje utjecaja geštalta u organizacijama. Istražuje i vodi procese promjene organizacijske kulture u nekoliko organizacija.

Vlastitu tvrtku za poslovna i osobna savjetovanja otvara još 2009. godine, a zadnjih 5 godina radi sa parovima i pojedincima koji propituju svoja egzistencijalne, emocionalne i poslovne izazove. Zajedno pronalaze izlaze iz "slijepih ulica"  u kojima zajedno osvještavaju i  uče kako oslonac iz okoline zamijeniti osloncem u samom sebi.

 

Vjeruje u svjesno življenje u slobodi kroz preuzimanje odgovornosti za svoje misli i djela. Vjeruje i da ne može ljudima oko sebe davati ono što nije dao ili dopustio sam sebi. Prije svega – prihvaćanje, ljubav i mir.

Livia Depontea upoznaje, druži se i promatra svijet s njim od svoje 20.godine. Sandro danas ima punih 45 godina.

Živi u Zagrebu sa suprugom Natašom Barolin Belić, također gestalt psihoterapeutkinjom.

Pošalji nam e-mail, sms ili nas nazovi. Lako i jednostavno.

bottom of page