top of page
Search

Škola osobnog potencijala u novom većem prostoru


Od 01.09.2020. krenuli smo sa radionicama u našem novom prostoru u Vinogradskoj ulici u Zagrebu. Novi prostor za radionice sa 2 veće prostorije i jednom manjom (ukupno 80 kvadrata) nalazi se u Vinogradskoj 3 / 2 kat u neposrednoj blizini Ilice, Trga Francuske Republike i Parka Franje Tuđmana. Tramvajska stanica nalazi se 30ak metara dalje na Ilici, a parkirati se možete vrlo blizu na Trgu Francuske Republike (II parkirna zona).


Posjetite nas u našem novom prostoru i na radionicama koje uskoro dolaze:


1. Besplatna radionica: Zašto se bojimo reći NE ? (termin 10.10. već popunjen i dodatni termin 16.10. od 18 do 21 h za koji još ima nekoliko mjesta)


2. Program osobnog potencijala kreće 05.11.2020. i sastoji se od 2 ciklusa radionica (osnovni ciklus - 6 radionica, napredni ciklus - 6 radionica), te iskustvenih grupa za sve koji su prošli svih 12 radionica. Više o programu osobnog potencijala u 2020. možete saznati na linkovima: radionice i program. Vaše prijave i dodatna pitanja pošaljite nam na osobnipotencijal@gmail.com. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme jer prijave su već u tijeku, a broj mjesta je ograničen.


Detaljnije informacije o našoj lokaciji (karta, gdje pozvoniti i slično) možete saznati na našoj podstranici kontakt.


Hvala što nas pratite i veselimo se novim zajedničkim iskustvima :)

103 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page