top of page
Search

Započeli upisi u Školu osobnog potencijala

Updated: Sep 16, 2019


Škola osobnog potencijala krenula je sa upisima polaznika u novi jesenski ciklus predavanja. Novi ciklus započinje u listopadu 2019. i sadrži ukupno 24 radionice tijekom 6 mjeseci. Predavanja i radionice za polaznike održavati će se jednom tjedno od 18 do 21 h. 

Prijavite se i rezervirajte svoje mjesto na e-mail ili brojeve telefona navedenim na našoj kontakt stranici (link gore desno). Sredinom listopada krećemo s jednom grupom do maksimalno 8 polaznika.

Kako izgledaju naše radionice i od čega se sastoji program osobnog potencijala pogledajte na podstranici predavanja i radionice.

Odvojite vrijeme za sebe i naučite kako na novi način poboljšati poslovne i privatne odnose, smanjiti stres i prevladati prepreke, postići neki cilj koji iskreno želite i još mnogo toga. 


Što ćete dobiti kroz Školu osobnog potencijala?


o   efikasnije postizanje željenog životnog standarda

o   saznati zašto se pojavljuju nepoželjne emocije (npr. strah, briga, tjeskoba, …) i kako ih prevladati

o   otklanjanje ograničavajućih uvjerenja koja nas blokiraju da živimo sretno

o   naučiti postaviti granice kod nepoželjnih utjecaja okoline

o   reprogramiranje podsvjesnih destruktivnih obrazaca

o   podizanje samopouzdanja i osobne slobode

o   uvid u svoju svijest i osobnu energiju

o   osvještavanje i realizaciju vaših ciljeva


Za sve zainteresirane, početkom listopada održat ćemo besplatno uvodno predavanje gdje ćete moći postavljati pitanja i saznati više detalja o načinu rada i pojedinim cjelinama programa. 

Prijavite se na našu besplatnu uvodnu radionicu ili jednostavno pitajte sve što vas zanima na osobnipotencijal@gmail.com.

22 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page