top of page
Search

Novo besplatno uvodno predavanje, Zagreb, 23.10.2019.

Updated: Oct 18, 2019

Uslijed povećanog broja prijava, Škola osobnog potencijala održati će još jedno dodatno besplatno uvodno predavanja slijedeću srijedu, 23.10. u 18 sati na lokaciji Nova cesta 113, Zagreb. Ovo će biti zadnje uvodno predavanje prije početka rada Škole osobnog potencijala. Nakon toga, svi upisani polaznici krenuti će sa programom 30.10.2019. godine.


Prijavite se na besplatno uvodno predavanje 23.10.2019. ili odmah rezervirajte svoje mjesto u Školi osobnog potencijala.

Na predavanju ćete moći postavljati pitanja i saznati više detalja o načinu rada i pojedinim cjelinama programa osobnog potencijala. Pričati ćemo o tome kako vaše misli djeluju na kreiranje vaše stvarnosti, kako se osloboditi ograničavajućih uvjerenja i kako aktivirati intuiciju i duhovno vodstvo.


Voditelji radionice: Sandro Belić & Livio Deponte


Sve prijavljene na besplatnu uvodnu radionicu kontaktirati ćemo za potvrdu dolaska 2-3 dana prije predavanja. Broj mjesta je ograničen (za termin 23.10. ostala su još samo 4 slobodna mjesta !).

Novi jesenski ciklus predavanja i radionica započinje 30. listopada 2019. i sadrži ukupno 24 radionice tijekom 6 mjeseci. Predavanja i vježbe prolaze se jednom tjedno od 18 do 21 h u grupi do maksimalno 8 polaznika.


Cijena pojedine radionice (trajanje 3 sata) je 250 kn ili 1000 kn za 4 radionice mjesečno (ukupno 12 sati). Slijedeći ciklus radionica u Zagrebu održati će se tek u listopadu 2020. godine.


Što možete saznati na našim radionicama:


Pitaš se kako promijeniti neki odnos ili situaciju koja te opterećuje, smanjiti stres i pritisak, postići neki naizgled nemogući cilj ? Program osobnog potencijala na jednom mjestu obuhvaća temeljne psihološke i energetske principe za podizanje svijesti i kvalitete života. Saznaj kako prevladati prepreke na novi način i ostvariti ono što iskreno želiš.

Kako izgledaju naše radionice i od čega se sastoji program osobnog potencijala pogledajte na http://www.osobnipotencijal.com/predavanja.


Što ćete dobiti kroz Školu osobnog potencijala?

- efikasnije postizanje željenog životnog standarda

- saznati zašto se pojavljuju nepoželjne emocije (npr. strah, briga, tjeskoba, …) i kako ih prevladati

- otklanjanje ograničavajućih uvjerenja koja nas blokiraju da živimo sretno

- naučiti postaviti granice kod nepoželjnih utjecaja okoline

- reprogramiranje podsvjesnih destruktivnih obrazaca

- podizanje samopouzdanja i osobne slobode

- uvid u svoju svijest i osobnu energiju

- osvještavanje i realizaciju vaših ciljeva


Više o tome kako će vam program osobnog potencijala koristiti konkretno u praksi možete saznati ovdje.


Prijavite se i rezervirajte svoje mjesto na www.osobnipotencijal.com/kontakt ili na niže navedeni e-mail i brojeve telefona.

Broj mjesta je ograničen (za termin 23.10. ostala su još samo 4 slobodna mjesta !). Prijave za upis u program osobnog potencijala primaju se zaključno do 23.10.2019.


Vidimo se uskoro ! :)


Škola osobnog potencijala

Voditelji: Livio Deponte & Sandro Belić

Mob: 091/511 5905 ; 098/9620 140

67 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page